tisdag, juni 12, 2012

Att cykla

Så nu har jag börjat. Det är 1,2 mil till jobbet och 1,2 mil hem från jobbet. Man är lite trött när man kommer hem och just nu känner jag att en annan cykel kanske hade varit på sin plats. Kanske blir det en ny i höst. Men just nu duger den... Har sett fördelar med att cykla. Det är jag och cykeln och radion i örat. Men jag har redan sett det negativa. Regnet som öser ner just nu, rödljusen och de andra cyklisterna. Jojo. Det ska aldrig vara 100% perfektion. Överväger just nu om jag ska ge mig på att bli totalt superblöt under mina 40 min på cykel hemåt eller om jag ska lämna den och ta tuben... skönt att jag i af har en jacka med. Men inga byxor (har alltså klänning och tights). Trött man blir.


(Att jag på vägen hem inte skulle behöva oroa mig för regnet utan att jag istället borde sett upp för spik i bakdäcket hade jag faktiskt aldrig kunnat tro. Punktering andra dagen som man cyklar hem från jobbet. Bajs! Får hämta ut den från verkstaden i morgon. Alltid ngt) 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hade också punka andra dagen på cykel. På båda däcken! Fast det var sabotage. Skitungar som satt tandpetare i mina däck.

/Lovisa