måndag, augusti 08, 2011

Semester

Första dagen på semestern började med att jag gick upp tidigt, startade upp manifestet och satte en final. Precis som Alla andra dagar. Gjorde det för att vara snäll. Ibland är jag faktiskt det.
Hade tänkt hoppa idag men vindarna är bajs. Turbulent och stökigt. Ska därför plocka svamp istället. Blir hoppning i eftermiddag och i morgon.
Funderar återigen på detta med min framtid. Vad vill jag egentligen göra av mig själv. Semester låter bra. Kanske bara ta hand om mig själv. Fick återigen höra att jag gått ner i vikt. Som tjej och så borde jag bli glad, men som fd småsjuk knashuvud blir jag lite sorgsen trots att jag blir svältande oroligt lycklig. Förstår ni? Förmodligen inte. Men så är det. Slutat ät typ. Inte helt. Men ändå. Gillar lite att jag inte äter och Det är FEL. Ska å samtala på fredag. Bra idé. Skön idé.
Annars så saknar jag min familj, har inte pratat med hemmet sedan jag var där för 6 veckor sedan. Borde inte de sakna mig oxå, ringa kanske?

1 kommentar:

Johanna sa...

Jo, jag förstår exakt hur du känner, tro mig. Jag känner igen beteendet. Just saying, och jag dömer inte, men det är så lätt att bli fånge i ens matintag och låta sig slukas av euforin av att inte äta. Och det är inte riktigt friskt beteende, lika lite som det är friskt att moffa 200 gram choklad varje dag.

Jag vet inte, jag kanske blev "frisk" i huvudet i Italien, men livet är för kort. Njut. Ha balans. Och var frisk, det är det enda viktiga. Kram