måndag, juli 25, 2011

Jag vet inte

alls vad jag vill.
Måste man vilja det?
Fick nyss en lång och tämligen rak tillsägelse om att fixa till mitt liv. Detta duger inte. Pengar och karriär. Framtiden! Skärpning. Vilj något. Gör något. Skapa och bli något.
Kan säga att just nu vill jag ingenting, vet knappt vad jag ska göra av mig själv om två veckor. Mådde rätt så dåligt över det Innan utskällningen men nu kan jag lova att självkänslan är helt sänkt. Jag kan inget. Vill inget. Orkar inte orga något. Jag tror jag är lite tömd faktiskt. Mentalt är jag ganska trött. Dagarna går fort och det skrämmer mig. Jag är inte redo för "nästa" grej för jag har ingen på gång. Jag har bara mig själv och en röd liten hund, men det räcker knappt till någonting alls. Så nu då? Vad gör man nu? Kanske borde man bli något? Folk blir ju något hela tiden. Fan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Pengar, karriär och status. Det är fantastiska saker. När du uppnått allt det där så... Inträffar något riktigt magiskt. Kanske kommer du på att hoppa fallskärm, leka med hund, hänga med bra folk är bra skit! Be Luther dra åt helvete, gör det du vill, våga välja lycka!