måndag, november 14, 2011

Saker som händer

Ja att man blir superledsen en lördagskväll och att det mest beror på att man varit stark för länge... Men sen vaknar man upp på söndagen och allt känns toppen igen. Sånt kan hända. Men innan dess var jag med Gullefjun på Hälsomässan i flera timmar. Vi börjar bli veteraner på mässan, vet redan vad vi vill se och vilka vi känner igen från andra år. Lätt att sortera: Undvik, besök, Åh ngt nytt!

Sedan händer det ibland att man säljer något man tycker om. Men för att gå vidare och få något nytt att leka med. Så i går löste vi allt sånt. 6 h tog det totalt att åka till Årstaberg och möta T-rex, ta pendeln till Lapplands Väsby och möta R&P. Åka bil med mycket snack och tjatter till V-ås, fixa allt där med mått och krångel, äta på MAX fast handla på McD och sedan åka hela långa vägen hem... denna gång höga på snabbmat med ett hejdundrans fnissande och ståhej. Kul var det i alla fall.

Väl hemma fick jag lax, vin och ett långt chatteri med Coach P om diverse kul saker som tex FlajFlaj...ett låter som verkar bli Enormt! Men jag får med DreamTeam-tjejerna så all is good!


1 kommentar:

Tilda sa...

Åh Dream-Team. Blev alldeles glad i magen :)